Ons team

Frank Reuvers

Frank Reuvers

Eigenaar

 
Antoinette van ‘t Hoff

Antoinette van ‘t Hoff

Administratie

 

Veelgestelde vragen

Kun je bij Houtcentrum Wijchen hout op maat laten maken?
Ja. Alle houtsoorten die door Houtcentrum Wijchen worden verkocht kunnen ook bewerkt of op maat worden gezaagd.
Verkoopt Houtcentrum Wijchen ook blokhutten, tuinhuisjes, veranda’s, bouwpakketten en speeltoestellen?
Ja. Wij kunnen diverse blokhutten, tuinhuisjes en andere bouwpakketten leveren. Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Houtcentrum Wijchen is dealer van Elephant, Woodvision en Felix Clercx. Voor het uitgebreide assortiment hebben we brochures voor u klaarliggen.
Moet je douglas hout nog behandelen?
In principe hoef je douglas hout niet te behandelen of te verduurzamen, douglas hout heeft een middellange levensduur. Om verkleuring tegen te gaan dien je douglas hout wel te behandelen. Na verloop van tijd wordt het douglas hout wel grijs.
Hoe kan ik bij Houtcentrum Wijchen een prijs opvragen?
Wij horen graag van u. Per e-mail info@houtcentrumwijchen.nl U brengt een bezoek aan de ons met duidelijke tekeningen, maten, maatvoering en details, eventueel toegevoegd met foto’s en afbeeldingen.
Kan het hout ook bezorgd worden?
Ja. Alle bestellingen kunnen in overleg met de klant worden bezorgd. In overleg met de klant kan er ’s avonds bezorgd worden zodat de klant altijd aanwezig kan zijn.
Kan Houtcentrum Wijchen op locatie ook hout aanbrengen of monteren?
Nee. Houtcentrum Wijchen brengt op locatie niks aan en monteert niet. Mocht u dit toch wensen dan werken wij samen met een professionele externe partij welke wij graag aanbevelen.
Hebben jullie ook massief meubelhout?
Ja. Houtcentrum Wijchen heeft verschillende houtsoorten op voorraad. Zoals beuken, eiken, grenen, essen, mahonie, wrc en olijfessen. Deze kunnen ook op maat bewerkt worden.

Stel uw vraag

Klant beoordelingen